Talentd
FleetCode
Make and follow sheets.Sign in

Problems

4,009 problems

Has videoPremium onlyReset
Array2,209String870Hash Table786Math682Dynamic Programming666Sorting504Greedy480Binary Search352Depth-First Search335Database303Bit Manipulation283Matrix278Tree261Breadth-First Search255Two Pointers249All topics

With video · 4,009 results

Sign in to see which of these you have solved.Sign in
TitleSolutionAcceptDifficultyTopics
1051. Height CheckerVideo
Solution81.6%Easy
Array, Counting Sort +1· 6 companies
Solution64.2%Medium
Array, Sliding Window· 7 companies
Solution49.5%Medium
Array, Greedy· 2 companies
1054. Distant BarcodesVideo
Solution49.3%Medium
Array, Counting +4· 2 companies
1055. Shortest Way to Form StringVideoPremium
Solution61.6%Medium
Binary Search, Greedy +2· 3 companies
1056. Confusing NumberVideoPremium
Solution49.8%Easy
Math· 1 company
1057. Campus BikesVideoPremium
Solution58.8%Medium
Array, Greedy +1· 3 companies
Solution45.9%Medium
Array, Greedy +3· 1 company
Solution59.7%Medium
Array, Binary Search· 4 companies
1062. Longest Repeating SubstringVideoPremium
Solution63.4%Medium
1063. Number of Valid SubarraysVideoPremium
Solution79.9%Hard
Array, Monotonic Stack +1· 1 company
1064. Fixed PointVideoPremium
Solution64.1%Easy
Array, Binary Search· 1 company
1065. Index Pairs of a StringVideoPremium
Solution68.6%Easy
Array, Sorting +2· 1 company
1066. Campus Bikes IIVideoPremium
Solution55.9%Medium
Array, Backtracking +3· 1 company
1067. Digit Count in RangeVideoPremium
Solution46.4%Hard
Solution86.3%Easy
Database· 7 companies
1069. Product Sales Analysis IIVideoPremium
Solution82.7%Easy
Database· 1 company
Solution46.8%Medium
Database· 5 companies
Solution54.1%Easy
Math, String· 7 companies
Solution38.3%Medium
Array, Math· 1 company
Solution67.5%Easy
Database· 6 companies
1076. Project Employees IIVideoPremium
Solution50.1%Easy
Database· 1 company
1077. Project Employees IIIVideoPremium
Solution76.8%Medium
Database· 1 company
Solution64.1%Easy
String· 1 company
Solution83.5%Medium
Backtracking, Counting +2· 5 companies
1082. Sales Analysis IVideoPremium
Solution74.6%Easy
Database· 1 company
1083. Sales Analysis IIVideoPremium
Solution49.8%Easy
Database· 1 company
Solution48.6%Easy
Database· 3 companies
Solution76.6%Easy
Array, Math· 1 company
1086. High FiveVideoPremium
Solution74.5%Easy
Array, Hash Table +2· 2 companies
1087. Brace ExpansionVideoPremium
Solution66.5%Medium
1088. Confusing Number IIVideoPremium
Solution47.1%Hard
Backtracking, Math· 1 company
1089. Duplicate ZerosVideo
Solution54.1%Easy
Array, Two Pointers· 4 companies
Solution64.7%Medium
Array, Counting +3· 1 company
Solution51.8%Medium
Array, Breadth-First Search +1· 15 companies
Solution43.6%Medium
Array, Math +1· 1 company
1094. Car PoolingVideo
Solution56.5%Medium
Array, Heap (Priority Queue) +3· 12 companies
Solution41.9%Hard
Array, Binary Search +1· 6 companies
1097. Game Play Analysis VVideoPremium
Solution50.8%Hard
Database· 1 company
1098. Unpopular BooksVideoPremium
Solution43.3%Medium
Database· 1 company
1099. Two Sum Less Than KVideoPremium
Solution61.9%Easy
Array, Binary Search +2· 1 company
Showing 1,051–1,100 of 4,009